Servicii aer conditionat

Servicii

 

AM Clima trateaza cu multa promptitudine orice solicitare / comanda prin telefon sau email. Cuvintele care ar putea caracteriza calitatea serviciilor AM Clima ar putea fi concretizate:”Profesionalism. Calitate. Promptitudine.”. Pentru paleta diversificata de produse, oferim servicii de montaj si service:

  • montaj, service, intretinere aparate de aer conditionat
  • montaj, service, intretinere camere frigorifice
  • montaj, service, intretinere sisteme de ventilatie
  • service climatizare auto
  • montaj centrale termice

 

Montaj Aer Conditionat si Service Aer Conditionat pentru automobile

De asemenea, mentionam faptul ca montam si oferim aparate de aer conditionat atat pentru cladiri/apartamente cat si pentru automobile.

 

Montaj aer conditionat

Montam aparatele de aer conditionat fara a perturba calitatea functionarii acestora. Indiferent de model/producator, AM Clima asigura un montaj profesionist al aparatelor de aer conditionat atat pentru apartamente cat si pentru cladiri de birouri, sedii de firme, pensiuni, hoteluri si alte locatii juridice.

 

Service aparate de aer conditionat

Situatiile neplacute apar. Utilizarea necorespunzatoare a aparaturii atrage dupa sine defectarea echipamentelor / altereaza buna functionare. Indiferent de gravitatea defectiunii, AM Clima garanteaza un service specializat pentru aparatele de aer conditionat, in masura in care este posibil.

 

La toate serviciile de montaj, AM Clima garanteaza functionarea corecta a aparaturii.

 

Montaj si service camere frigorifice

AM Clima asigura atat montaj cat si service pentru camerele frigorifice. Pentru orice model/producator, AM Clima asigura un montaj profesionist al camerelor frigorifice. In cazul unor situatii neplacute, va rugam sa ne contactati prin email sau telefon – pagina de Contact.

X