Montaj aer conditionat

Montaj aer conditionat

 

Montaj aer conditionat va prezinta oferta actuala de aparate de aer conditionat, actualizata cu cele mai noi modele si preturile pentru toate produsele din oferta.

Colaborarea cu importatorii produselor din oferta ne responsabilizeaza sa asiguram garantie, service si montaj pentru toate aparatele la un standard european. Personalul care asigura atat garantia, service-ul cat si montajul de aer conditionat beneficiaza de o ampla instruire pentru ca nivelul serviciilor de montaj prestate sa fie ridicat.

 

Montaj camera frigorifica

Montaj aer conditionat ofera nu numai aparate de aer conditionat ci si camere frigorifice, pentru ca dorim sa avem clienti multumiti oferind o gama diversa de produse frigorifice.

Profesionalism. Calitate. Promptitudine. Sunt doar cateva din caracteristicile pe care dorim sa le dezvoltam cat mai mult posibil pe pietele de montaj pe care activam. Pentru orice producator sau model, va asiguram un montaj profesionist. Pentru orice intrebare sau nelamurire nu ezitati sa ne contactacti ptin intermediul paginii de contact.

 

Vanzare, montaj si service aer conditionat

Raspundem cu promptitudine la orice solicitare de montaj aer conditionat sau service si oferim informatii suplimentare prin telefon sau email. Montaj aer conditionat incearca sa pastreze o comunicare eficienta si prin intermediul tehnologiei doreste sa fie mai aproape de clienti: puteti trimite comanda (aparate de aer conditionat, camere frigorifice – montaj inclus) fie on-line, fie telefonic si in cel mai scurt timp, functie de existenta produsului cerut in stoc, comanda dvs. va fi onorata – livrare in cel mai scurt timp.

X