Despre noi

Cine suntem?

servicii2
AM Clima este o companie tanara care vine pe piata romaneasca sa asigure servicii la standarde europene printr-un personal instruit, cu o vasta experienta acumulata in timp.

Unde ne gasiti?
Chiar aici: Montaj Aer Conditionat. Suntem la dispozitia dvs. 24/24h, 7/7.
Mai exact, puteti sa ne trimiteti fie un email la adresa de email contact@amclima.ro, fie un mesaj, completand formularul din pagina de Contact. Suntem gata sa va raspundem.

De ce acum?
Pentru ca dorim sa aducem o prospetime in ce priveste calitatea serviciilor de montaj si service a camerelor frigorifice, respectiv a aparatelor de aer conditionat. Profesionalism. Calitate. Promptitudine. Sunt doar cateva din elementele pe care dorim sa le accentuam pe piata romaneasca – de aceea ne-am facut simtita prezenta.

Ne mandrim cu faptul ca in urma serviciilor de calitate oferite in cei 8 ani de activitate am am fost desemnati ca Home Comfort Expert de catre brandul DAIKIN.

Programul Home Comfort Expert este un serviciu special conceput pentru a deservi nevoile clientilor finali rezindentiali. Acei parteneri care au fost desemnați ca Home Comfort Expert de catre Daikin, au trecut printr-o selectie riguroasa si sunt foarte familiarizati cu produsele si tehnologia Daikin.
Acestia detin pe stoc toate unitatile Daikin de aer conditionat destinate uzului casnic si frecventeaza des cursurile de specializare pentru a putea oferi cele mai inalte servicii.

Istoricul nostru

2104+

Aparate de aer conditionat montate

3048

Drumuri facute la clientii nostri

365

Reparatii facute

2877+

Clienti multumiti

brands

X